پر از آموزش های رایگان

آموزش حذف و پاک کردن اکانت اینستاگرام

اینستاگرام

در حال حاضر اپلیکیشن اینستاگرام یکی از پرطرفدارترین سرویس ‌های به اشتراک گذاری عکس و ویدیو در بین کاربران گوشی های هوشمند می باشد. با این وجود، شاید به هر دلیلی تصمیم به حذف اکانت خود بگیرید؛ برای این منظور کافیست چند مرحله ساده را انجام دهید.
پیشروید– هنگامی که تصمیم به حذف اکانت اینستاگرام خود گرفتید، چند نکته زیرا را حتما در نظر داشته باشید:
  • بعد از حذف کردن اکانت، تمام دسترسی ها به عکس ها، ویدئو‌ها، کامنت ها، لایک‌ها، دوستان، پیام‌های دایرکت، فالوورها و… از بین رفته و اطلاعات اکانت شما به هیچ وجه قابل بازیابی نخواهد بود.
  • هنگامی که اکانت خود را پاک کردید، نه شما و نه هیچ کس دیگر نمی تواند اکانتی را با همان نام ایجاد کند. علاوه بر این آدرس ایمیلی را که برای ایجاد این اکانت استفاده کرده‌اید، برای ساخت اکانت دیگری نمی توانید بکار ببرید. بنابراین اگر احتمال می دهید در آینده از این آدرس ایمیل در اینستاگرام استفاده کنید، در قسمت Edit Profile صفحه‌ی پروفایل خود نسبت به حذف و یا تغییر آن به یک ایمیل دیگر و یا حتی یک ایمیل غیرمعتبر اقدام کنید.
  • چنانچه فقط برای مدت کوتاهی می خواهید در اینستاگرام فعال نباشید، بهتر است بجای حذف اکانت آن را به صورت موقت غیرفعال کنید.
با توجه به نکات یاد شده، چنانچه هنوز هم قصد حذف اکانت اینستاگرام خود را دارید، مطابق مراحل زیر پیش بروید.

مرحله اول

ابتدا از طریق وبسایت اینستاگرام log in کنید (از طریق اپ اینستاگرام نمی توان اینکار را انجام داد). در صفحه ورود اینستاگرام نام کاربری و پسورد اکانتی را که قصد پاک کردن آن رادارید، وارد نمایید و بر روی گزینه Log in کلیک کنید تا به صفحه پاک کردن اکانت هدایت شوید. چنانچه پسورد خود را فراموش کرده‌اید بر روی گزینه‌ی Forgot password کلیک کنید و پس از بازیابی دوباره به صفحه log in بازگردید.

مرحله دوم

مانند تصویر زیر وارد صفحه حذف اکانت خواهید شد.

مرحله سوم

اینستاگرام علت حذف اکانت را در تصویر بالا می‌پرسد و قصد دارد تا با ارائه راهکارهایی کاربر را از پاک کردن اکانت منصرف کند. می‌توانید گزینه Something Else را انتخاب کرده و سپس باید مجددا رمز عبور را وارد کنید.

مرحله چهارم

حالا پس از وارد کردن دوباره رمز عبور در کادر مورد نظر، بر روی دکمه قرمز رنگی که با عبارت Permanently delete my account در پایین صفحه وجود دارد، کلیک کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله مجددا اینستاگرام می پرسد که آیا از حذف کردن اکانت خود مطمئن هستید؟ پس از تایید کردن، اکانت شما برای همیشه حذف خواهد شد.

سپس پیغام زیر را مشاهده خواهید کرد.

اگر با تصویر زیر روبرو شدید، این بدان معناست که مراحل را به درستی انجام داده‌اید و اکانت بطور دائم حذف شده است. پس از طی مراحل بالا و مشاهده پیامی که در تصویر مشاهده کردید، دسترسی به اکانت اینستاگرام شما غیر ممکن شده و کلیه آثار آن ظرف مدت یک روز یا بیشتر بطور کامل حذف می گردد.
علی اعتمادی
[علی اعتمادی]

لطفا متن درباره نویسنده را در وردپرس ، بخش شناسنامه کاربری تکمیل نمایید .

مقالات مرتبط

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *